22 Eylül 2017 Cuma

Kim, Gangster Tramp'sini bir hidrojen bombasıyla tehdit ediyor

"Biz ateşle akıl hastaları Amerikan geroxekouti seferber edilecektir" diye yaptığı konuşmada dedi - Kısa bir süre sonra Dışişleri Kuzey Kore cevap Pasifik'teki hidrojen bombasının aktivasyon olabileceğini belirtti.

Azimli daha söylediklerini rağmen ABD'ye karşı Kim Jong-un ateşleme tehditleri devam Trump tamamen yok etmek gerekebilir Kuzey Kore . ABD Başkanı Kuzey Kore liderine cevap olarak ona sen BM Genel Kurul yerden yaptığı konuşmada söylenen "pahalıya ödeyecek" yapacak açmak için tehdit ederek "akıl hastaları, gangsterler ve kötü adam ateşle oynamak" olarak tanımladı .



Birkaç saat bile Kim Jong-un televizyon konuşmasında sonra, Kuzey Kore dışişleri bakanı daha yapmak cevap Pasifik'te en güçlü hidrojen bombası patlatma olabileceğini söyleyerek Pyongyang tehdidini temizlemek için dikkatliydi. " "Sana bizim lideri Kim Jong-un verdiği emirleri gibi nereye etkileri tam olarak ne olacağını bilmiyorum" Ri Giong Ho New York'ta gazetecilere yaptığı söyledi.

Pyongyang Eylül başında daha sonra 6.3 derece Richter Ölçeği bir deprem neden başarılı hidrojen bombası testi yapmak için başarısız olduğunu savunuyor.

Kim Jong, konuşmayı, tarihteki en acımasız savaş ilanı ilan ederek ülkesinin "tarihteki en zor karşı önlemlere" bakacağını söyledi.

diye açıkladığı gibi "ülkesinin Seçtiğim olan yolun doğru olduğuna tamamen Kuzey Kore korkutmak veya uğramak yerine ikna yok etmek zorunda ve ben takip etmek zorunda biridir olabileceğini ABD Başkanı uyarı son. "

"Zihinsel olarak rahatsız olan Amerikan dehasını incitirim" diye devam etti.

"Bir ülkenin silahlı kuvvetlerinin üst liderlik ayrıcalığını" diye ABD başkanı olması "uygunsuz" olduğunu ifade ederek, bu, kesinlikle" tarafından oynanan bir gangster bir suçlu: Bu Trump sadece iğneleyici rapor değildi bir politikacı değil, ateş et "dedi.

Trump dieminyse ABD 26 milyon insanın durumu "tamamen yok etmek" tehdit ve bir "roket adam" diyorsun, Kim aşağılayıcı şekilde atıfta eğer "intihar görevi."

Bu, Donald Trub'un şimdiye kadar Kuzey Kore'ye karşı askeri harekete geçme ihtimaline ilişkin açık ifadesi idi. Pyongyang, 3 Eylül'de bir nükleer silahın altıncı ve en güçlü testine geçti ve son iki ay içinde de Japonya'dan geçen iki balistik füzeyi test etti.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, Kuzey Kore Ri Yong Ho'nun Dışişleri Bakanı at Trump'ın konuşmasının ardından bir gün "Köpekler havlamaya ama kervan gider" diye ABD Başkanı yorumladı o ülkesini tehdit etmek mümkün olmadığını düşünüyor.

Kim, mevcut mesajındaki karakterizasyonu yineledi ve "korkan bir köpek daha yüksek sesle havlıyor" dedi.

3 yorum:

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...