6 Eylül 2017 Çarşamba

Göçmen gençler için Obama

Göçmen gençler için Obama: Barbarca ve kendine zarar verici karar

Göçmen gençler için Obama
Göçmen gençler için Obama

ABD'nin eski Başkanı "zulüm işsizliği azaltmak değil, herkesin vergi dindirir, ne de ücret artışı olacak... özünde, sorunun temel haysiyet kaygıları" yazdı

Amerika Birleşik Devletleri Barack Obama, eski başkan reşit olduklarında yasadışı yollardan ülkeye giren düzensiz göçmenlerin sınır dışı koruma programı kaldırılması için hükümete Koz bugün "barbar", "kendine zarar veren" ve "yanlış" kararı aldı. 

Program DACA 2012 yılında, daha sonra Başkan Obama tarafından tanıtıldı ve reşit olduklarında ABD'DE gelen 800,000 gençlerin sınırdışı tarafından korunuyordu.

Facebook Obama post "açık konuşalım: bugün eylem Kanunda değil," dedi. "Etik siyasi bir karar ve bir soru".

Eski Cumhurbaşkanı, "genel olarak göç Amerikalılar olabilecek herhangi bir endişeleri veya şikayetleri, bizden bir şey mahrum kalmamasıdır tehdit yükseltmek, burada kendi sorumlulukları olmadan olan genç insanlar, bu grubun geleceği için bir tehdit oluşturmaması gerektiğini" söyledi.

"Zulüm işsizliği azaltmak değil, herkesin vergi dindirir, ne de özünde ücret artışı... olacak, sorunun temel onuru biridir. Onlara kendi çocuklarımız tedavisi istediğimiz şekilde tedavi olup Amerika'dan uzak insanlar mücadele eden umut dolu genç insanlar olsun açısından. İnsan olarak kim olduğumuz ve olmak istediğimiz kişi, ABD eski Başkanı altını çizdi.

"Bu Amerika'da büyüdüm, okullar, meslek yaşamına başlayan genç yetişkinler eğitimi olan çocuklar, gençler, bayrağımız saygı bağlı olan vatanseverler," diye ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...