27 Ağustos 2017 Pazar

Uzak Verilen milyonlarca SW kaçakçılığı ile Maliye Bakanlığı: Tallinn yangın ve hırsızlık:

Uzak Verilen milyonlarca SW kaçakçılığı ile Maliye Bakanlığı: Tallinn yangın ve hırsızlık:

Uzak Verilen milyonlarca SW kaçakçılığı ile Maliye Bakanlığı: Tallinn yangın ve hırsızlık:

Uzak Verilen milyonlarca SW kaçakçılığı ile Maliye Bakanlığı: Tallinn yangın ve hırsızlık:

Bakanlığı duyuru "yeni demokrasi ve PASOK akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele için fırsat oldu" dedi

Yarış için kontrolleri kaçakçılığı yakıt arasında hükümet veDemokrasi var kırık son birkaç saat.

Ayrı ayrı, her bir Taraf, ya da birlikte yöneten Yeni Demokrasi ve PASOK kaçakçılığı ile mücadele için fırsat vardı, ama bildirim, Maliye Bakanlığı işaret etmemiştir. İki taraf için ticareti konusu vesilesiyle anılan Bakanlığın "gerekli uygulama Bakanlar karar verilmiş olması da onları hareketsiz bırakmak için seçti ticareti ile mücadele yasalarını çıkarmak zorunda kaldı," diyor.

Bildirimde bulunurken, Maliye Bakanlığı hem de petrol ürünleri taşımacılığı (GPS) sistemi giriş - servis istasyonlarında çıktı ve konumlandırma sistemi ile ilişkili olan yasadışı ticaretle mücadele için tedbirler hakkında mevcut hükümetin tüm hareketlerini kayıt eder.
Ayrıntılı olarak, Maliye Bakanlığının tüm iletişimin şudur:

"Ateşinden, Tallinn ve kaçakçılık ile ara... Yeni Cumhuriyetin sadece siyasi silah yalan ve yanlış haber olarak ısrar ediyor. Ve eğer hükümet eskiden olduğun zaman ve akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele etmek için söz teslim etme cüretini gösterdi.

Gerçek olan Yeni Demokrasi ve PASOK , onun buna ihtiyacı söz bir şey. Birlikte hüküm verdikleri zaman, ayrı ayrı her bir parti tarafından yönetiliyor, ve kaçakçılıkla mücadele için şansları vardı. Bunu yapmıyorum.

Gerekli uygulama kararları benimsedi olarak onları hareketsiz bırakmak seçti kaçakçılığıyla mücadele için yasa çıkarmak zorunda bile.

Yeni Demokrasi ve PASOK, sol, ama aynı zamanda çok zayıf ve eksiklikler içeriyordu olarak teslim, kurumsal çerçeve geliştirdiklerini hükümetimiz yarım kalan tüm tamamlanmış değil, sadece gerçek bu.
Sisteme giriş - servis istasyonlarda çıkış Kanun, 3784, 2009 ile ilk kez sağlandı. Ama farklı şirketlerden yazılım yükleme izin vermek, gerekli kimlik bilgileri olmadan, pompalar tarafından gönderilen denetim ve yazılımın sahte sorunları ve veri zorluklar sonucu. Hükümetimiz bu sorunun çözümü için tüm yasal ve diğer eylemleri başlattı.

(Tanker kamyonlar, vb.) petrol ürünleri taşımacılığı (GPS) konumlandırma sistemi. kendi hükümetimiz tarafından çıkarılan uygulanması için PASOK, ama Bakanlık kararları ND 17 Haziran 2013 Başkanlığı.

Sistemlerine giriş - petrol ürünleri 'ücretsiz yüklemeler' çıkışı 2013 yılında da gerekli uygulama karar verilmiş olmadan kabul edildi. ABD hükümeti ortak Bakanlar kararı verilen geldim. Aynı vergi depolarda sistemleri girişi için bir yasa çıktı analizi için de geçerlidir.

Bu eylemlerin hepsi (tütün, alkol) diğer türler kaçakçılığı ile yaptığımız gibi, tamamlanan ve yeni mevzuat, gerektiğinde sahip olmuştur.

Kaçakçılığa karşı Yeni Demokrasi ve PASOK ateşi her zaman boş ve sadece dünyanın gözleri vardı. Kaçakçılık için yasalar yapılmış ve uygulanmış ve sonuçlar vermek"olabilir görmek için, ve şimdi koalisyon Samaras ve Venizelos tarafları panik içindedir.

GÜNEYBATI duyuru

Bugün erken saatlerde yaptığı açıklamada, SW sonraki hükümet yakıt piyasasına tüm aşamaları"şeffaflık politikaları uygulayarak bu sorunu çözmek gibi olduğunu belirterek, "yakıt satın alma kontrol etmek için" yasaları uygulamak için reddetti çünkü yüzlerce milyon dolar veriyor "hükümeti suçladı.

Ayrıntı, SW duyuru:
"Vatandaşlar, aşırı vergilendirme, kesilen maaşlar, emekli maaşları ve sosyal ödenekleri muzdarip.
Sosyal yapıları kanser hastaları tedavi dışındaki çöken, o anda, itfaiye araçları ve ambulanslar bakımı için para eksikliği nedeniyle cezalı kalır.
Yakıt alımı kontrol  yasaları uygulamak için reddetti, çünkü aynı zamanda, Hükümetin yüz milyonlarca verir.
Kaçakçılığa karşı 1.5 milyar gelir söz verdiler. Bu, yanlış sözler finanse etmesi gerekiyordu.
Yılda 3 milyon avrodan almak!
10 kat daha az kontrolleri yapmak ve bir önceki Hükümet ile karşılaştırıldığında daha az gelire sahip.
Nedeniyle sakatlık olup Hükümet SYRIZA, bağımsız Yunanlılar, ya da gölgesinden daha hızlı olduğundan, Yunanlıların ve ülke çıkarlarına zarar vermez.
Yeni Cumhuriyetin bir sonraki Hükümet olarak, akaryakıt pazarındaki tüm aşamaları"şeffaflık politikaları uygulayarak bu sorunu ele alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...