25 Ağustos 2017 Cuma

Mültecileri Yunanistan'a geri Avrupa'ya gönderir.

Mültecileri Yunanistan'a geri Avrupa'ya gönderir.

Mültecileri Yunanistan'a geri Avrupa'ya gönderir.

Mültecileri Yunanistan'a geri Avrupa'ya gönderir.

                                                                                                                                                                                                                             lk indirim gelecek ay başlayacak, Göç Politikası John  İngiliz Gazetesi bakan diyor 

Avrupa Birliği'ne sığınma talebinde bulundu ve ülkemizde ilk defa kayıtlı olan Yunanistan, İngiliz Guardian gazetesinin bugünkü yayın göre mültecilerin geri gönderir.

Almanya taşınma için yaklaşık 400 uygulamaları yapmış, Berlin'de yetkililerine göre, ancak Yunan hükümetinin Gazetesi, raporlar, İngiltere, Fransa, Hollanda ve Norveç de Yunanistan'da sığınmacılara iade edilmek istenen de sözlerine ekledi kaynaklar. 

İlk iadesi hemen yapılacak John  Guardian gazetesine konuşan söyledi. İlk ödemeler önümüzdeki ay başlayacak "süreci başladı ve inanıyoruz. Sembolik bir sayı ile başlar (diğer Avrupa ülkelerine göre) dostluk eylemi gibi. Yunanistan zaten (mülteciler) çok aldı, daha fazla bile kabul saçma bir şaka oldu, bir trajedi değil" olurdu böyle bir baskıya maruz kaldı. 

Göç Politikası Bakanı dedi, tam olarak Yunanistan eğer Yunanistan'dan geçecek olursa, diğer ülkelerden ya da iade mültecilerine nerede olduğu hakkında hiçbir fikri yok. "Nereye gittiklerini bilmiyorum. Atina, Yunanistan, Mayıs  de olabilir, Daire yanınızda olacak" dedi. "Ne olursa olsun, koşullar iyi olacak, önemli ölçüde geliştirilmiş ve Avrupa Birliği kriterlerini karşıladığına". 

Mültecilerin kabulü görüşmeye açık bir şey değil, ve, dahası, Brüksel'den bunun için fon aldık AB çerçevesinde yükümlülüklerini türetildiği yetkililer,  notlar, savunuyorlar. Yeniden AB, bu yılın Mart ayından önce gelen sığınmacı etkilemez. 

O Guardian son birkaç gün içinde tekrar göç akımlarının arttığı ve genel olarak, sadece Adaları 14.335 mülteci ve göçmen olduğu tahmin ediliyor gerçeğinden söz etmedi bile. 

Ayrıca, İngiliz Gazetesi içler acısı olduğuna inandığı mülteciler için Merkezlerindeki koşullar anlamına gelir. İntihar girişimi, saldırganlık, kaygı ve depresyon barınma merkezlerinde yükselen bu örgüt İnsan Hakları İzleme Örgütü son zamanlarda belirtti. Yerel ajanslar, kendi bölümü için, bunlarla başa çıkamazlar gerçeği hakkında şikayet.

Bu bağlamda, borç krizi nedeniyle Yunanistan "boğulma", mültecilerin dönüşü hayal kırıklığı ile bir derin eksik olarak AB ve Türkiye arasındaki anlaşma suçlayan pek çok kuruluş tarafından kabul edilir. 

Ege Denizi'nde Mülteci STK Destek Salinia bu Stroux, Kafa, "Almanya gibi bir ülke şimdi Yunanistan'a geri gönderme insanlar gerektirir hosting mülteciler nedeniyle Türkiye ve AB arasındaki anlaşmadan sonra] turist sayısının azaltılması için bırakın, pek çok merkezleri olan bu inanılmaz," dedi. "Çok fazla var ya, orada bekleyen, kira zaten kapalı ve Alman devleti tarafından ödenecek olan kişi karşılamak için hazır ve o siteler varken artık diğer kabul etmeye hazır olmadıklarını argüman. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...