31 Ağustos 2017 Perşembe

kasırga Harvey şimdi Louisiana tehdit ediyor

ABD: kasırga Harvey şimdi Louisiana tehdit ediyor

kasırga Harvey şimdi Louisiana tehdit ediyor

kasırga Harvey şimdi Louisiana tehdit ediyor

Teksas, fırtına geçit ağları, altyapı ve özel özellikler için en az 20 ölü ve büyük hasar bıraktı

Teksas Eyaleti, büyük parçalar neden olduğu büyük hasar sonra, tropik fırtına Harvey yoğun yağış da kaosa neden tehdit ettiği günümüzde, Louisiana, vurmaya başladı.

Yavaş hareket etmeyi sürdüren fırtına, en az 20 kişi hayatını kaybetti ve Corpus Christi, son 50 yıl içinde Devletin vuran en güçlü kasırga olduğu zaman Texas, Cuma günü şehri etkisi başladı sonra evlerini terk etmek ve geçici konaklama sığınırım 30.000 zorladı. Bugün yağış Port Arthur, Texas, Lake Charles, Louisiana kıyılarında bir parçası olarak kaydedildi.

Yetkililerin sinirlilik, Teksas'ın en büyük Metropol bir işareti olarak, Houston büyük hasar gördü, aceleyle terk edilmiş evleri binlerce yağma önlemek için bir gece sokağa çıkma yasağı konuldu.

Bugün derinden 2005 yılında Katrina Kasırgası hasar tarafından tehdit teşkil etmektedir Louisiana, "şiddetli yağmur" Devletin güneybatı kesiminde, Amerika Birleşik Devletleri (NHC) Ulusal Kasırga Merkezi ilan veba başladı. 05:00, tropik fırtına Harvey şehre gelmişti ve Cameron New Orleans vurmak için gün bekleniyordu.

Yüzlerce kişi hala kayıp iken değerlendirme 30 ölü aşabilir şu anda doğrudan doğal felaket ile ilgili çok az sayıda ölü olduğunu doğruladı, ancak Amerikan basınında yer alan haberlere göre,. Beş gün Houston vurmaya başladı sonra, tropik fırtına Harvey göller ve nehirler, Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük dördüncü şehri birçok sokaklara dönmüştü.

Houston içeren Harris County, yaklaşık %30'u ilkeleri doğrultusunda taştı. 30,000-40,000 kadar olan evler hasar gördü, geçici bir değerlendirme göre. 25 cm kadar beklenen yerel yağış, Amerikan Ulusal Hava Servisi göre.

Güneydoğu Teksas tropik fırtına Harvey hasar maliyeti 51 milyar dolardan, bu Amerikan tarihinin en pahalı doğal felaketlerinden biri olduğu anlamına gelir 75 milyar dolar olarak değişecek olan Moody's Analytics hesaplar. Diğer, daha iyimser model 42 milyar Euro kayıplarının nedeni olun. $ .

Petrokimya endüstrisinin büyük bir kısmı vurulan Teksas bölümünde yüklenir ve bu bölgedeki rafineriler işleyişi durdu. Barclays bankasının analistleri tahmini olarak, üretim kapasitesini %40'ı geçen Salı boşta kaldı.

Tropik fırtına Harvey 3. çeyreğinde ABD ekonomisinin büyüme 0,2% kaldırabilir Teksas Amerikan GSMH'nın %9'unu, ve Bankası Goldman Sachs öngörüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...