24 Ağustos 2017 Perşembe

Bir atom bombası satın alınması için Erdoğan: Türkiye Gizli bir plan

Bir atom bombası satın alınması için Erdoğan: Türkiye Gizli bir plan

Bir atom bombası satın alınması için Erdoğan: Türkiye Gizli bir plan
Bir atom bombası satın alınması için Erdoğan: Türkiye Gizli bir plan
Türk gazeteci Abdullah 

Sultan" ve hükümeti eleştirenlere göre, komşu ülkemiz cephanelik genişletmek için Türkiye Cumhurbaşkanı dar çevre Doğruluyor istiyor

Türkiye nükleer enerji ve atom bombasının elde edilmesi için Recep Tayyip Erdoğan'ın gizli planı ve güçlenmesi İngiliz "Ekspres bir yayın ortaya koymaktadır".

Türk gazeteci Abdullah Sultan" ve hükümeti eleştirenlere göre, komşu ülkemiz kitle imha silahları, atom bombası dahil olmak üzere cephanelik genişletmek istiyor.

Ülkeye 40 bin asker ile NATO ülkeleri arasında en büyük ikinci orduya sahip olsa bile, Erdoğan sadece askeri güç daha fazla istediği an Erdoğan ve Türkiye ilişkileri kopma noktasına geldi.

Atom bombası satın alınması için görüşmeler olmuştur bu hikayeye göre, Türkiye Cumhurbaşkanı dar çevre doğruladı.
Rusya ve Japonya ile Erdoğan son toplantılar, tartışmalar, ülkenin NATO uzaklaşmakta olduğunun bir göstergesi olan Türkiye, iki yeni nükleer santral inşası üzerinde durulması.
TBMM, Erdoğan, nükleer bir güç haline Türkiye dönüştürmek istemediğini vurgulayan iddiaları ve Türk uzman ve eski üye, ama şu an için hiçbir yeteneği yok. Bu geçici planlarını erteledi olan 2016 darbesi, katkıda bulunmuştur. "Türkiye bu kadar pahalı ve yüksek teknoloji ürünü bir girişim için mali kaynak ve personel eksikliği var. Dost komşu Medya genellikle vatandaşlar için moral ülkenin askeri gücü konusunda abartma," dedi.
Silahlı kuvvetler, yüksek rütbeli askeri Türk ordusu ve binlerce 324 generallerin 160 dahil olmak üzere, büyük bir kısmı tasfiye hareketini, nükleer yardım planlarına karşı olanların kaldırılması gibi çevirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...