28 Ağustos 2017 Pazartesi

Belediye binası içinde Elefsina Belediye Başkanı bıçaklandı

Belediye binası içinde Elefsina Belediye Başkanı bıçaklandı

Belediye binası içinde Elefsina Belediye Başkanı bıçaklandı

Belediye binası içinde Elefsina Belediye Başkanı bıçaklandı

oldu saldırıdan sonra Tutuklanan Belediye eski müteahhit George Tsoukalas saldırdı ve onu bacağından bıçakladı 35 yıl

Thriassio hastanede Belediyesi-eski sözleşmeli çalışan 35 yıllık belediyede bir saldırı kurbanı düşerken Elefsina Gümüş meşe Tsoukalas Belediye Başkanı transfer oldu. 

Biraz 12 öğleden sonra, failin belediyeye yürüdü, belediye başkanı ile görüşmek istedi ve ofise yürüdü. Mevcuttu, çok hoş bir adam konuşan Belediye çalışanları ve bu kimsenin niyetini anlamış nedeni de budur.

Yaklaşık on dakika sonra, Belediye Başkanı kanlar içinde çıktı, yetkililer bir beyefendi gibi gitti ve bir süre sonra polis tarafından tutuklandı önce bölgenin dar sokaklarında kayıp, aynı soğukkanlılık ile 35 yaşındaki sırasında kanamayı durdurmak için yarayı bağlamak için, koştu. 

Sonra geldi, sözleşmeyi iki kez buzağı Başkan bıçakladı. Belediye Başkanı Thriasio Hastanesi'ne transfer edildi ve hastaneden alınan bilgiye göre, durumunun hemodinamik olarak stabil değil, endişe. Ancak, çalışamaz bu kez ameliyat oldu.

Fail Elefsina, kılavuz araçlar, özellikle temizlik alanında Belediyesi Sözleşmenin pratik bir üyesidir. Sözleşme, bilgiler doğrultusunda, Aralık ayında sona erdi.

Diğer çalışanlarla takılmazdı ise belediyeye alınan bilgiye göre, suçlunun marjinal bir davranış, psikolojik olarak dengesiz ve yalnızdı. Evli, çocuğu olmayan biriydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...