22 Mayıs 2018 Salı

Elinizde Filistin Kanı Var

Erdoğan Elinizde Filistin Kanı Var- Netanyahu: Sivil Sivil Bombalanıyor

Filistin Kanı Var
Elinizde Filistin Kanı Var

"Biz Hamas tarafından bir girişim kendimizi savunmak zaman Kuzey Kıbrıs işğal için Türk askeri binlerce gönderir ve Suriye'ye işgal Birisi biz vaaz olmayacak;" diye yanıt İsrail Başkanı yazdı-Türkçeyi sınır dışı konsolos


Türk cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözde "apartheid devleti" İsrail ve "Ellerinde Filistin kan" vardır başbakanı Benjamin Natanyahu, sanık savaş Filistinlilerin onlarca ölümü vesilesiyle iki ülke arasında devam ekstreleri gibi Gazze'deki İsrail askerlerinin protestocuları.Bir" yanıt" olarak,Tel Aviv bir adım daha yaklaştı Ankara ile son diplomatik sürtüşme hale Türk  konsolos sınır dışı.

" Netanyahu devlet Apartheid başkanı BM kararlarını  aykırı olarak, 60 yılı aşkın bir savunmasız insanların topraklarını işgal olduğunu.ellerinde Filistin kanı var ve Türkiyeyi saldıran  suçlarını kapsayacak olamaz "diyen Erdoğan Twitter yaptığı hesabını yazdı.

"On Emri Oku"

"İnsanlık dersi ister misiniz? On Emir'i okuyun."diye devam etti;Netanyahu'ya hitap ediyor

Birkaç saat önce Ankara İsrail büyük elçisinin Gazze'deki olayları protesto etmek için ülkeyi geçici olarak terk etmesini istedi .Türk diplomasisinin sözcülüğünü yatığı açıklamada; Büyük elçi İtan Nae'nin Türkiye dış işleri bakanlığına çağrıldığı ve "bir süre ülkesine dönmesi" istenildiğini söyledi. Pazartesi günü; Türkiye istişareler için Tel Aviv büyük elçisini geri çağırmaya karar verdi.




Gazze'deki kan dökülmesine tepki veren Erdoğan,Pazartesi günü İsrail'i "devlet terörü" ve " soykırım" suçuyla suçladı. Netanyahu Türk Cumhurbaşkanı olmaktan "ahlaki dersleri"kabul ettiğini belirten cevap verdi"mükrmmrl terörizm ve katliamları yok ki Hamas destekçileri ve büyük arasındadır."

İsrail


dış-işleri bakanlığına göre İsrail Türk konseyini Kudüs'deki Türk konsolosluğundan kovdu.

Bakanlık sözcüsü, konsolosun çağrıldığını ve Türkiye'ye "istişarelere, bir süreliğine" geri dönmesini istediğini söyledi.

Daha önce Türkiye, İsrail büyük elçisini Ankara'ya devretti.

Netanyahu:Bize ahlak öğretme 


İsrail Başkanı Benjamin Netanyahu;bugün "ahlaki dersleri"İsrail askerleri dün Gazze yaklaşik 60 Filistinliyi öldürdü sonra "terör devleti" İsrail denilen Türk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, reddetmiştir.


Erdoğan, Hamas'ın büyük destekçileri arasında yer alıyor ve terörizmi ve katliamı tam olarak anladığı konusunda şüphe yok.Bana etik öğrenemediğinize öneriyorum,"Netanyahu 'nun ofisi tarafından yaılan bir açıklamada.

"Biz Hamas tarafından bir girişim kendimizi savunmak  zaman Kuzey Kıbrıs işgaline Türk askerinin binlerce gönderir ve Suriyeyi işgal Birisi bize vaaz olmayacak:"diye yanıt "sultan"in, Twitter, İsrail Başkanı yazdı


Türk cumhurbaşkanının ellerinde Türkiye ve Suriye'de "sayısız Kürt" kanıyla boyanmasını suçladı.


1 Nisan'da Netanyahu, İsrail ordusunun " Türkiye'yi sivillere yıllarca bombalayan birinden ahlaki dersleri kabul etmediğini"belirtti.


İsrail,Gazze Şehrindi'nde Filistin İslami hareketinin Hamas'ı İsrail'le sınırlandırdığını ve İsrail'in  bu sınırın sınırında şiddeti kışkırttığını iddia ediyor



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...