10 Mayıs 2018 Perşembe

Avusturya: Türk seçimleri istenmiyor

Avusturya: Türk seçimleri istenmiyor

Avusturya: Türk seçimleri istenmiyor


"Türk seçim öncesi seçimleri Avusturya'da istenmiyor ve bu nedenle onlara izin vermiyoruz.Bu arada gerekli yasal dayanaklar oluşturuldu,"Başkanın sözcüsü, Türk cumhurbaşkanın tehditlerini reddetti


Ankara'ya geçen Cuma Avusturya Şansölyesi ve muhafazakar Popüler Parti Sebastian Kurz lideri tarafından verilen net uyarı 24 Haziran tarihinde herhangi bir kampanya görünüşe Türk erken cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri görünümde Avusturya'da Türk politikacıları;önlemek için bugün temsilcisini yineledi ARA Haber Ajansı açıklamalarında.

"Türk seçim öncesi seçimleri Avusturya'da istenmiyor ve bu nedenle onlara izin vermiyoruz.Uygun yasal dayanakları her yıl yaratılmıştır. Avusturya için bumerang"Başkanın sözcüsü Kurt olarak hareket edeceği yönünde uyararak, Türk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Avrupa işleri Bakanı Ömer tehditleri reddeden dedi".

sözcüsüne göre ,Türk liderliği,Avrupa  Birliğinden bu şekilde çatışmalarda getirerek,"Almanya, Hollanda veya Avusturya gibi ülkelerde Türk kökenli toplulukların araçsallaştırmaları" yıllar için biz yasaklamak istediğiniz bir şey çelişiyor Gelecekte".

Tehditler Erdoğan ülkemizde Türk politikacıların hiçbir seçim görünümünü gerek yoktur ve kesinlikle milyon n memnuniyetle gerektiğini" vurgulayarak, sözlerini ve Popüler Parti, Serbest Harald Vilimski sağ görüşlü milliyetçi Partisi ile koalisyon genel sekreter sunmayı reddetti öneceki yasaklamaları".

O Erdoğan'ın şikayetçi istiyorsa, o AB katılım öncesi yardımı teslim olarak yapabileceğini belirterek, AB'ye  Türkiye'nin olası bir üyelik partisinin firması pozisyonunu yineledi ve bu iyi bir fikir ilk kez onun tarafında.

Ankara'ya uyarı, geçtiğimiz Cuma yılında Avusturya Şansölyesi Sebastian Kurz Türkiye planları ve Avusturya'da bu sefer yine böyle görünüşe eğer, o zaman ben sadece bu olaylar istenmeyen ve değil açıkça söyleyebiliriz" vurguladı Onlara izin vereceğiz."

Bu fırsat da Avusturya topraklarında yabancı siyasi seçim görünüşleri yasaklamak daha kolay olduğu  konsantrasyonlarda Nisan 2017 Kanun yapıldığını değişiklik belirtilen yasağın temelinde Avusturya makamlarının verilir.

Zaten erken 2017 yılında, Sebastian Kurz, dişleri bakanı olarak, tartışmalı referandumun görünümde Avusturya, Türk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi "istenmeyen" olası proaganda ekran reddetmiştir.

Böyle bir gelişme ola sığı hakkında açık memnuniyetsizlikse ve açık oluğunu vurguladı  ardından Şansölye ve  Avusturya Sosyal Demokrat Hristiyan Kern lideri dile."yabancı hükumetler Avusturya'da hükumetler Avusturya'da kendi seçim kampanyasını aktardığınızda hiçbir şekilde memnun olduğunu."


Türkiye'nin katılımı perspektifinden doğru sonra Şansölye Christian Kern ve ardından Dış işleri Bakanı Sebastian Kurz hem sonraki aylarda, olumsuz tutumları Tekrarlanan ve müzakerelere askıya alınma talebinin Avusturya-Türk ilklerindeki gerginliğe sebep oldu, kim daha önce bütün on bir ay boyunca Avusturya'da Türk büyükçesinin çapa çekilmesini işaretlenmiş almıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...