30 Mart 2018 Cuma

Erdoğan Kılıçdaroğlu Gülen hakkında açıklamaları

Erdoğan ve. Kılıçdaroğlu'nun Gülen hakkında açıklamaları
Erdoğan ve. Kılıçdaroğlu'nun Gülen hakkında açıklamaları

muhalefet başkanı Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Kemal  Kılıçdaroğlu Erdoğan başkasının Türk politikacı daha  Gülten'e yakın bu hafta olduğunu söyledi 


Başkan Tayyip Erdoğan, Ankara 2016 yılında başarısız darbe girişimi suçluyor.Müslüman rahip Başkanı bağlı"asılsız" yorumlar için Türk muhalefetin en büyük parti başkanı aleyhine dava açtı, bu gün avukatı Erdoğan söyledi.
 

Gülelen'in Erdoğan'ın devirme girişimine takiben meydana gelen hareketiyle ilişkileri nedeniyle on binlerce kişi gözaltında tutuldu.

Muhalefet başkanı Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan başkasının Türk politikacı daha Gülen'e yakın olan bu hafta söyledi.


Kılıçdaroğlu, Ankara'da partisinin üyelerine yaptığı konuşmada, "Sırp ağının siyasi kısmı cumhurbaşkanlığını yürüten kişi."Dedi"Guilennial ağının bir numaralı siyasi figürü, bir numaralı suçlama, başkanlığı elinde tutan kişi"

Avukat Chousegin Aydın bunun Erdoğan'ın Gülen'e karşi ve başkan 250.000 Türk Lirası (ABD 63.00)zararlarını aradığı mücadelesine önderlik herkese açık olduğunu söyleyerek, suçlamayı  reddetti.

Twitter Eindin2e "Kılıçdaroğlu başkan gönderilen haksız ve asılsız suçlamalar için dava açtık."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...