25 Ağustos 2017 Cuma

Türkiye hiçbir zaman AB üyesi olacağını Erdoğan kural olarak

Türkiye hiçbir zaman AB üyesi olacağını Erdoğan kural olarak

"Türk Hükümeti ve Erdoğan bir hız ile Avrupa" anlamına geliyor, ters yönde hareket ediyor çünkü onu istemiyoruz çünkü, ama değil, Alman DIŞİŞLERİ Bakanlığı vurguladı

Almanya Ζίγκμαρ Gabriel geçen Perşembe Dışişleri Bakanı gül, ciddi katılım müzakereleri sürüyor hükmetti ancak Türkiye'nin asla Avrupa Birliği üyesi bir devlet Recep Tayyip Erdoğan ' ın egemenliği altında olacak, dedi.

Tabloid Gazetesi Bild, Alman diplomasisinin baş ifadeleri muhtemelen 24 Eylül federal Parlamento seçimlerinde iki büyük parti oy değil, Almanya'daki Türklerden > Erdoğan sonra geliyor durdurdu, iki ülke arasındaki ilişkilerde daha fazla gerilim, adım olacaktır.

Gabriel, "bu durum, Türkiye hiçbir zaman AB üyesi olacağı açıktır." dedi. Türk Hükümeti ve Erdoğan bir hız ile Avrupa açılımı"ne ters yönde hareket ediyor çünkü onu istemiyoruz, çünkü, ama "değil.

Avrupa ülkelerinin bazı liderleri Erdoğan hükümeti tarafından muhalifleri karşı 2016 15 Temmuz başarısız askeri darbe sonrasında serbest baskı dalgasının kritik. Katılım müzakereleri etkin bir şekilde Türkiye aday ülke olmasına rağmen askıya alınmıştır.

Batı'da Türkiye ortaklar Türkiye ' nin demokratik değerlere sırtını döndüğüne Erdoğan tarafından Nisan ayında yapılan referandumda alınan yeni, geniş yetkilere demek korkularını dile getirdi.

Bir başkanlık için Türk siyasi sistemin dönüşümü, Türkiye'nin güvenliği için ciddi sorunlar, her iki ülke sınırları ötesinde içinde ve adres için gerekli olan Erdoğan savundu.

Bir nazi gibi davranıyorlar Alman yetkilileri suçladı zaman bu yılın başlarında, Erdoğan, Berlin'de bir öfke yarattı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...