24 Ağustos 2017 Perşembe

Türkiye: hapisteki lideri adil yargılanma beklemiyor

Türkiye: hapisteki lideri adil yargılanma beklemiyor

Türkiye: hapisteki lideri adil yargılanma beklemiyor

Türkiye: hapisteki lideri adil yargılanma beklemiyor


Reuters'e açıklamalar yaptı, imkansız, davanın adil olması için düşündüğü göre

Tutuklu lideri muhalefet partisi yapar, Kürt azınlığın Türkiye sırasında bir röportajda yazılı haber ajansı o değil inanıyorum ki bir yargıç ayağa önünde Recep Tayyip Erdoğan ve προεξόφλησε bu dava olmayacaktır fuarı, bu yana devlet başkanı olduğu belirlenen bir terörist.
Hükümet ve (PKK) Kürdistan İşçi Partisi arasındaki barış sürecinin çöküşü önlemek için mümkün değildi, çünkü sorumluluğu içerisindeki payı olduğunu nerede tutulduğunu hapishaneden bu nadir röportajda, (HDP) Halkların Partisi Demokrasinin Ντεμίρτας, eş Başkan da kabul etti.

İnsan hakları uzmanı eski avukatı tutuklandı ve gözaltına geçen yılki başarısız askeri darbe sonrasında tasfiye dalgası kapsamında alınmış olan HDP on üyelerinden biridir. Türkiye, ABD ve AB tarafından terör örgütü ilan edilen PKK ile ilişkileri çoğunluğu suçladı Millet Meclisi üyeleri. Hepsi sana aittir hangi suçlamaları inkar.

"Ben ve meslektaşlarım tutuklanma kararının siyasi olduğunu. Türkiye'de şimdiki zaman, yargının AK tam denetim" altında, Ντεμίρτας vurguladı, Erdoğan tarafından kurulmuş olan iktidardaki Adalet ve Kalkınma Partisi atıfta bulundu.

"Hiç kimsenin adil yargılanma almak için bir şansı var," diye ekledi, kendi hukuk Müşaviri teslim ettikleri Reuters sorularını yanıtlayan.
Yargıda tasfiyeler kapsamında yargının isteklerini bastırmak zorunda olduğu söylenir, çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülke içinde AB hem de eleştirilere maruz kaldı. 4 binden fazla hakim ve savcıların görevlerinden düzeldi.
"Ne yazık ki, Türkiye'de hiçbir yargıç Erdoğan tarafından yasadışı ve müdahaleci açıklamalarına itiraz edebilir. Hakimler kaldırma, yıkım veya hapis tehdidiyle karşı karşıya. Bu Ντεμίρτας elbette, sorumlu itaat eden Erdoğan ve yargıçlar," dedi.
Çok güç on beş yıl sonra Türkiye'nin ikinci en popüler siyasetçisi olmayı sürdürüyor göre Erdoğan, bu konuda bir muhabir tarafından bu ay sorulduğunda Ντεμίρτας görüşünü açıkça belirtmiştir.
"Türkiye (...) kimden söz için kişi bir terörist bir hukuk kuralıdır. Teröristler 
yetkisine sahip değiliz" dedi.

türk Parlamentosunun üçüncü güç HDP döndü, Kürt azınlık üyelerinin yanı sıra ve destek çizim, Batı idealleri liberal sempatizanları bir dizi vardı. Partinin güçlendirilmesi, AKP mutlak çoğunluğu sağlamak önlemek için tehdit etmişti.
Yaklaşık 150 bin kişiye çıkarılabilir veya ofisten askıya alındı ve 50 bin civarında Diğerleri gözaltına 2016 Temmuz teşebbüs askeri darbesinden sonra atılmıştır. Erdoğan, muhalif her sesi susturmak için bir bahane olarak ordu başarısız hareketi olan Türkiye hakları savunma örgütleri ve Batılı ortakları şikayetçi. 5.000 üyeleri gözaltına alındı bu HDP raporları.

Önlemler 240 kişi geçen Temmuz ayında ölümünden sonra yeni bir askeri darbe olayı önlemek için gerekli olan Erdoğan bildirir. Ortaya geçen yılki başarısız askeri darbe, çeşitli alanlarda insanların işlediği devasa oranlarda hükümeti, bir komplo, polis ve üniversiteler gibi sanat dünyası olarak yargıdan savunuyor.

Savcılar, terör örgütü propagandası için başkanı, yaş 83 yıl hapis cezası empoze etmeye Kasım ayında gözaltına alındı ve duruşma süresince kelepçe olmaz polise anlattığında adalet Mahkemesi huzuruna iki hafta önce reddetti Edirne Hapishanesi — cezaevinde kalan 

Bu HDP hapishaneden: kısa hikayeler, ve bir at tasvir iki resim, ve ikinci bir çocuk kapıda bir çatlak görünüyor tanıtım projeleri verdi.

1984 yılından bu yana gerilla savaşı yürüten PKK ile bağlantılı olduğu HDP yalanladı. Çatışma, Türkiye'nin güney-doğu odaklanarak, 40 binden fazla insanın hayatına mal oldu.

2015 Temmuz tarihi çöktü ilan etti, bölgede son yıllardaki en kanlı bölüm çıkarmanın sonucu olmuştu iki buçuk yıl ve barış sürecine yapılan ateşkes. Bu HDP daha barış müzakereleri 


"Barış süreci onlara oy pahalıya mal olacağını Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK inanıyordu, ve tamamen bitirmeye karar verdiler. PKK sürecini yeniden Canlandırma ve AK savaş politikaları ve şiddet" önlemek için yeterli yapmadı, Ντεμίρτας olarak kabul edilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...