25 Ağustos 2017 Cuma

Türk savaş uçakları tarafından ihlal Edildi

Türk savaş uçakları tarafından 141 ihlal Edildi, ama tam olarak değil... ihlalleri

Türk savaş uçakları tarafından ihlal Edildi
Türk savaş uçakları tarafından ihlal Edildi

Türkler neden: Yunan hava sahası 10.uluslararası alanda, hiçbir ülkenin Yunan hava sahasının genişliği tanıdığı m, ama 6 deniz mili ve talep

Sonra alem ihlalleri Yunan hava sahasını yaklaşık 50 Türk savaş uçakları onlar yaptı elek YunanUzay ve ilerledi 141 ihlallerinin Ulusal Hava Sahası, Türkler var gel birlikte ders uluslararası hukuk ve çalışan dikte Yunanistan sınırı kapsamında hava sahasını 6 deniz mili kıyılarının Adaları Ege Denizi!

Yıllardır, uluslararası kamuoyunu etkilemek için, ama aynı zamanda "ne Türk kamuoyunda öğrenmek" girişimi için "Türk" hatta "Hürriyet" in beyaz, siyah, Türkler, sadık yapmak için bir çaba. Eğer kabul edilirse, böyle ihlal edildiğini Türk web sitesinde bir makalede, ihlalleri ve köpek dövüşü, ancak, 10 deniz millik Ulusal Hava Sahası için Rum kesimi tarafından "hata" iddiasını vurgulamak için çalıştı. Özellikle, yayın Yunan iddiaları Türkiye, başka bir ülkeden ya da uluslararası alanda tanınan bir "hak" Türklerin görünümünde-6 deniz mili, vurgulamakla birlikte, Yunanistan iddiaları 10 deniz mili hava sahasını iddia edilen, bu çarpık ve belli ki  iddiası işler.

Türkler bu sayede Yunan hava sahasını aslında, ne de Yunanistan tarafından dolaylı olarak, uluslararası toplum tarafından empoze edilmiş bir şeydir, ne de son birkaç gün içinde olan bir şey. 

Türkler hakkında unutuyorsun ne ulusal hava sahasının 10 deniz mili 1931 6 Eylül çalışır Yunan adalarının kıyılarından. Yunanistan denizde, 6 deniz mile "egemenlik için, Dışişleri Bakanlığı web sitesinde belirtilen özellikleri olarak seçti ise, egemen bir devlet olarak, karasularının 10 deniz mili sınırına kadar havada egemenlik, Havacılık ve bu sorunları ile ilgili olarak seçmiştir," 1931'de bir Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi belirtti. 

Türkiye, 1931 10 aralığını kabul etmek için uzun yıllardır.m. protesto olmadan, Yunan Ulusal Hava Sahası ve uluslararası hukuk (sessizlik kabul, diplomasi dilinde) kabul zımni belirleyen Yunan hava sahası, meydan okuma. 

İlgili Rum Başkanlık Kararnamesi eşit olarak 1931 arasında uygulanması, yasal dayanak konusunda herhangi bir protesto yoktu.

1974 yazında Kıbrıs işgalinden sonra, Türkiye yavaş yavaş Yunanistan egemenlik haklarını sorgulamak ve meydan okurcasına agresif bir politika izlemek için, aslında Yunanistan deniz hakimiyeti 6 deniz mili için mil hava hakimiyetini azaltmak isteyen başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...