25 Ağustos 2017 Cuma

MIT Türkiye: Süper Erdoğan

MIT Türkiye: Süper Erdoğan

MIT Türkiye: Süper Erdoğan

MIT Türkiye: Süper Erdoğan

Ayrıca, memurların kapatma  medya ve sürekli işten planlanmaktadır

Türk Hükümeti, devam eden anti-demokratik uygulamalar, bugün Hükümetin Resmi gazetesinde yayınlanan iki yeni Kararname, geçen yıl başarısız darbeden sonra ağır bir şekilde olağanüstü hal uyarınca en son. 

Bu Kararname ile, (MİT) ulusal gizli servis Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, yetkileri güçlendirilmiş, Türkiye kamu görevlileri yüzlerce işten geçmeden ve Diyarbakır φιλοκουρδικού haber ajansı Dihaber ve iki gazete kapatılmasını emretti.
Türkiye Cumhurbaşkanı, MİT Başkanı karar verecek

Tüzük uyarınca, MİT Başkanı için bir soruşturma gerçekleştirmek için, ya da tanık olarak ifade vermek için o kişinin sipariş başkanın izni gerektirir. Buna ek olarak, Başkan ulusal birimin bilgi koordinasyon

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı ofisi iddiaya göre seçimlerden önce veya sonra işlediği göre Kararname ile suçlarla suçlanan üyeleri için araştırma yürütmek için güce sahiptir.

Yakın  medya

Buna ek olarak,  haber ajansı Dihaber kapatılması sipariş emirleri ve iki gazete, Diyarbakır Güneydoğu şehir merkezli. Başarısız darbeden sonra, yaklaşık 130 basın kurumları kapatıldı ve yaklaşık 150 gazeteci hapsedildi.

Bu önlemler, Türkiye'nin Batılı müttefikler Erdoğan muhalifleri bastırmak için bir bahane olarak başarısız darbe kullandığını iddia eden insan hakları örgütleri, arasında endişelere neden oldu.

Gereksiz memurlar

Türkiye ateş ya da Başbakan Erdoğan tarafından başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde 150 binden fazla yetkilileri askıya aldı ve yaklaşık 50.000 kişi, askerler, polis memurları ve kamu görevlileri de dahil olmak üzere bir araya getirildi.

Yaptırımlar yetkililer, Ankara başarısız darbe orkestrasyon gördüğü Müslüman vaiz  bu ile bağlantı şüpheliler suçlanan kişi hedefleniyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...