25 Ağustos 2017 Cuma

İsrail işgali için İran, Suriye Hedef ordusu hazırlanıyor

İsrail işgali için İran, Suriye Hedef ordusu hazırlanıyor

İsrail işgali için İran, Suriye Hedef ordusu hazırlanıyor

İsrail işgali için İran, Suriye Hedef ordusu hazırlanıyor


İsrail Başbakanı Vladimir Putin, Rusya Başkanı Benjamin Netanyahu açık uyarı - "bir an için bile unutabilir miyiz, Tahran İsrail'i haritadan silmek tehdit ediyor." dedi

Başbakan İsrail Benjamin Netanyahu için Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin onun bu ülke için hazırlanan tek taraflı eylem önlemek için kapsamlı bir askeri varlığı İran topraklarında Suriye.

Rusya 2015 Suriye'deki savaşa müdahale etti, Esad, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad güçleri yanında, İslam Devleti ile çatışma içinde ağırlıklı kuruluşlar isyancılar İslamcı (TK) ve diğer Şam'a yardım için İran güçleri, Lübnan'daki Şii örgüt Hizbullah ve diğer paramiliter örgütlerle fiili bir ittifakın parçası olarak.

İsrail'in İran Suriye'de bir köprübaşı tutmak, Lübnan komşu Hizbullah harekete geçiren düşündüğü tehdit büyütme olacak heceleyerek savaşta Esad bir zafer olasılığı hakkında endişeli. İran Akdeniz'e Körfez etkisi güçlendirmek için mücadele eden, Sochi, Karadeniz kıyısındaki tatil beldesi Putin ile bir toplantıda, Netanyahu. "İran, Irak, Yemen, kontrol etmek için hareket ediyor ve büyük ölçüde Lübnan denetimleri," Netanyahu, Putin konuşan savundu.

Netanyahu, "İran günlük tehdit eden bir dakika için İsrail'i haritadan silmek unutabiliriz," diye devam etti. "İsrail, İran'dan Suriye'de bir köprübaşı devam oluşturulmasına karşı çıkıyor. Elbette bu ve diğer her türlü tehdide karşı tüm araçlarla kendimizi savunacağız." dedi.

Putin, gazetecilerin ulaşabildiklerini Netanyahu ile görüşmenin bir kısmı, Suriye İslam Cumhuriyeti'nin rolü için İsrail Başbakanı yorumlarda söz edilmemiştir, tek taraflı harekete tehdidi de.

Ama Birleşmiş Milletler, Rusya Vasily  Büyükelçisi olarak adlandırılan yolda bu trajik savaşı sona erdirmek için gerçek bir ilerleme getirdi"olan İran kefilleri de dahil olduğu, Suriye' de tırmanması, birlikte Türkiye ve Rusya ile, alanları gazetecilere konuşan kaydetti.
Bu  "İran, Suriye çok yapıcı bir rol oynadığını İran konusunda İsrail'in konumunu biliyoruz ama inanıyoruz," diye ekledi.

Netanyahu'nun danışmanları işgal altındaki Golan Tepeleri çıkmak için İran güçlerinin hedefi üzerinde özel odak kaydetti. Moskova yaklaşım yanı sıra, İsrail'in Washington aynı zamanda sizi ikna etmeye çalıştığı bölgenin en ciddi sık tehdit yükseltmek için destekler İran eylem ve militanlar.

İsrail gazetecilere Netanyahu, "Sünni toprakları, tabii ki, gelen Şiiler hem de mülteciler ve yeni terör eylemleri açısından ciddi komplikasyonlara neden olacaktır," üç saatlik görüşmeden, Putin'in altıncı 2015 eylül ayından sonra dedi.

Durumun kötüleşmesine "durdurmak için zamanında bir alarm sesi daha iyidir, aynı iddia neden" bir savaşı önlemek istiyoruz.

Netanyahu, Jared Kushner, Jason Greenblatt ve Dina Powell ile görüşmek üzere İsrail'e dönmesi bekleniyor, şu anda Orta Doğu turnesine devam eden Amerikan Başkanı Donald Trump ve peygamberleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...