25 Ağustos 2017 Cuma

Erdoğan doğrudan donatmak

Erdoğan doğrudan donatmak, Kürtler tehdit Amerikalılar

Erdoğan doğrudan donatmak
Erdoğan doğrudan donatmak

Bu, tehdit edilirse kimseye sormadan saldıracaklar, Washington'da açıkladı Türkiye Cumhurbaşkanı girişimciler için İstanbul'da konuşma dedi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uyardı doğrudan Donald Trump ise Türkiye tarafından tehdit edilen Kürtler arma Amerikalılar olacağını etkiler doğrudan ve soran izni olmadan müttefikleri. 

Tehditler Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulamak bugün, Türk Medyası , ancak, kısa bir süre önce, Türkiye Cumhurbaşkanı yaptı emin onaylamak açıklamalar yaptı. 

Güneydoğu (PKK) Kürdistan İşçi Partisi görev Türkiye'nin doğusundaki bazı alanları silah dolu Türk Cumhurbaşkanı savundu. "Şu anda, Güneydoğu ve doğuya uzanan dağlar, mağaralar dolu, mühimmat dolu yeraltı şehirleri kurdular." dedi.

Ülkesinin bu yüzden olduğu gibi Suriye'de yeni bir askeri operasyonları yürütmek için tereddüt,-Fırat "Kalkan" denilen değil, Suriye krizini dedi. Bu, Ankara kimseye danışmadan kuralları etkinleştirmek, bir tehdit durumunda olacak Washington'a haber ekledi.

Ülkesinin bu askeri operasyonda Türkiye bir terör örgütü olarak kabul edilen Kürt milisler, YPG, alan çok İslam Devleti tarafından ar raqqah Suriye şehri geri almak için operasyona katılmayacağını ABD vurguladı Erdoğan da söyledi.

Ülkedeki durumu tam olarak sakinleşene kadar ülkede darbe girişimi, 2016 Temmuz ayında sonra ilan edilen olağanüstü hal, asansör gitmiyor son olarak, Türkiye Cumhurbaşkanı bugün söyledi.

Erdoğan, "barış ve refah için geri dönene kadar, olağanüstü halin kaldırılması," İstanbul'da işadamlarına bir konuşma dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...